2009-12-14

Tokyo bikes

Check the guy texting in the last picture :) thanks Andi!

6 comments:

 1. Hej Martin!
  Nice blogg! Min sover för tillfället, ha det bra, hör gärna av dig när du är i Sverige.

  Hälsn Peter - BMW SE.

  ReplyDelete
 2. Peter! Trevligt att du hittat hit till min blogg, det blir lite blandat innehåll men det mesta är ju hoj-relaterat i alla fall. Hoppas allt är bra med dig, synd att vi inte hann ses innan jag smet iväg till Japan, men det blir kanske i Sverige nästa gång. Ha det bra!

  ReplyDelete
 3. Tjenare Martin, Grymt kul att se vad du håller på med. Köpte mig en rc8 för ett par veckor sedan och kom att tänka på dig. Sist jag såg dig var på mc mässan i Göteborg Mars 2005. Nu har du kommit dig till Japan och jobbar för Honda. Coolt som f.. Har varit igenom ett några duccar och japsar de senaste åren men nu blev det Austrian twin. Hoppas den går lika rått som den ser ut.
  Hälsningar Pelle "Gullet" T2

  ReplyDelete
 4. Per Gullmarstrand! det var som fan! :) hur är läget? Skaffat dig en rc8, mycket trevligt, har inte kört den så mycket själv, men jag tyckte den gick fint som saaatan, ljudmässigt behövs ett akrapovic system dock, orginal systemet är lite mesigt tycker jag. Är du i Göteborgs-trakten och huligankör eller var vad hur? Kommer inte ihåg om jag redan hade min duke sist vi sågs? Men rätt skoj båge, blev en hel del wheelies på den... Svårt att låta bli eller hur?! Min gick ett tragisk slut till mötes ut- och nerför en österikisk alp-väg efter en lowsider... Och jag tog en natt på sjukan, no biggie. Skoj att höra från dig, du får lämna nån kommentar här emellanåt, ha det! Vad tycker du om min "nya" hoj förresten -ducatin? Den är riiiktigt härlig à brumma runt på kan jag lova!

  ReplyDelete
 5. Alltid coolt med en gammal klassiker. Har ju alltid gillat Ducati. Senaste var en 749s.
  Hade en liten olycka med en buell XB12 för ett par år sedan, Highsider inne i en tunnel. Lite läskigt när lastbilar paserade 1 meter från huvudet. Det gick också bra som tur var, bara nyckelbenet som fick sig en smäll. Sjukskriven i 4 veckor. Tur att det gick bra med dig och att du inte följde med utför stupet. Köpte mig en rc8 fullspeckad med godis. http://www.finn.no/finn/mc/object?finnkode=19735024 Här har du en länk.
  Har blivit lite bankörning i det sista så tänkte att det blir en ball leksak.
  Som du förstår från annonsen så bor jag i Norge som jag gjort sedan 2004. Jag hade en duke2 efter lumpen och ja det är svårt att hålla sig på båda hjulen. Otroligt att du har flyttat till Tokyo. Det var skitkul att höra. Du ser ut att må ganska bra. Vad har du för designprojekt på Honda? Får väl bli en sån rr1000 om du får igenom en banbrytande design.
  Ha det fint.

  ReplyDelete
 6. Fete-rc8! Det blir nog en mycket trevlig bekantskap! Norge, Oslo? Vad har fört dig dit (förutom en lön som är bra nog för att köpa en spräckmaxad rc8!)?

  Honda är bra. :)

  ReplyDelete